sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Nu exista o cale spre fericire, Fericirea este calea !

Vai, saracul suflet trist, care e plin de durere si sufera in tacere...

Cam asa ceva imi vine in minte cand ma gandesc la atatia oameni ce se inconjoara de ganduri negative ce le infasoara sufletul intr-un voal negru, din ce in ce mai strans.
Pacat de ei, ca nu isi dau seama, ca oricat de grea ar fi o suferinta sau o durere sufleteasca, ea nu poate fi infranta decat cu dragoste si compasiune, lucruri fara de care viata nu isi are nici un sens.
Degeaba iti umpli inima cu amaraciune, ca nu faci decat sa te scufunzi si mai adanc in intuneric. Si ca sa va zic si eu ca Dumitru Staniloaie "Iubirea este singurul lucru care invinge pana si moartea." fiindca ea iti pastreaza amintirile placute in suflet si te face sa mergi inainte.
Asa ca dragi mei, nu va lasati inima si sufletul sa se umple de tristete, furie, suparari sau alte ganduri negative, fiindca toate acestea nu aduc decat altele si mai urate.
Mai de graba umpleti-va inimile cu cate o raza de iubire si sufletele cu cate un strop de fericire, si o sa vedeti ce bine va fi, fiindca tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce gandim noi.


Si nu uitati un lucru, si anume ca suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim., nu exista nici o limita, doar noi presupunem ca exista si ne-o fixam singuri. 
De aceea eu zic ca putem sa fim cu adevarat fericiti, si meritam acest lucru !
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu